Köpvillkor

Information

Ägaren till FlowerBox Skåne blomsterhandeln  www.flowerboxskane.se  är FlowerBox Skåne registrerad i Furulund Salviagatan 8.

PRIS

Alla priser finns på vår webbsida.

På alla order ingår moms med 25%.

PRODUKTER

FlowerBox Skåne garanterar att levererade blommor är fräscha.

Om blommor förblir fräscha efter leveransen beror på dig och hur blommor förvaras.

Antal rosor i paketet beror på deras storlek – antalet kan vara lite annat än det på bilder som presenteras på webbsidan.

BESTÄLLNING

Blommor skulle beställas minst 24 timmar innan den planerade leveransen.

Lyxboxar skulle beställas minst 72 timmar innan den planerade leveransen.

När beställningen är klar får du en bekräftelse på din skärm och därefter skickas även en orderbekräftelse till din e-post.

Skulle uppgifterna inte stämma ber vi dig att kontakta vår kundservice snarast via e-post kontakt@flowerboxskane.se

LEVERANS

Leveranskostnader är 99kr.

Vi levererar våra produkter upp till 60 kilometer från Furulund. Om du vill att blommor  levereras på en längre distans – kontakta oss .

Leveranstid bekräftas vid beställningen – välj leveransdatum och tid.

Du är ansvarig för att ange riktiga personuppgifter och kontaktuppgifter till  mottagaren. Om  uppgifterna är felaktiga kommer vi att kontakta dig. Om vi inte hinner att kontakta dig kan vi avboka beställningen.

Du kan hämta produkten i vårt hämtlager vid den angivna tiden.

REKLAMATION

Du kan göra reklamation på produkten om blommorna inte är fräscha, om paketet inte har levererats eller blev förstörd och om produkten inte stämmer med beskrivningen på webbsidan.

För att bevisa att produkten är felaktig gör ett foto på produkten och skicka det till oss via e-post eller ett mms-meddelande samma dag produkten har levererats.  Om du gör reklamation på ett annat sätt svarar vi inte på den.

Du kan göra reklamation via:  telefon på följande nummer 0 739 804 564 eller via e-post: kontakt@flowerboxskane.se

FlowerBox Skåne är endast ekonomiskt ansvarig för beställningens värde.

Personuppgiftspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.  Kontakta oss i så fall via e-post.

Flower Box Skane överför  eller säljer aldrig personuppgifter eller e-postadresser till tredje part, förutom skyldigheter enligt lag eller domstolsordning.